1-op-1 coaching

Een ontzettend getalenteerde dertiger kwam eens een keer bij me. Hij zei tegen me: “Suzanne, ik heb écht een timemanagement training nodig, want ik krijg m’n werk nooit af, wat ik ook doe.” Na de eerste coaching sessie was het duidelijk: met zijn timemanagement skills was niks mis. Met zijn assertiviteit echter wel. Hij durfde geen nee te zeggen.

Dit voorbeeld is typerend voor mij als coach. Ik zoek altijd naar de vraag achter de vraag. Waar loop je nou écht tegenaan? Bij mij als coach krijg je de ruimte en de vrijheid om te ontdekken, te proberen en te oefenen. Fouten maken moet zelfs, want daar leer je van, meer dan van wat dan ook. Kan het confronterend zijn? Jazeker. Maar als je het aandurft om uit je comfortzone te stappen, dan zal je zien dat je zoveel over jezelf leert. En dan ga je groeien!

Leun je achterover en verwacht je dat al het initiatief bij mij vandaan komt? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik blijf net zolang prikken en uitdagen totdat we die vraag achter de vraag helder hebben en we samen hebben ontdekt hoe en waar jij met jouw talenten en kwaliteiten het beste uit jezelf kunt halen.

Ik kan je als coach helpen bij:

  • Het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden
  • Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit
  • Het omgaan met (constante) veranderingen in je werk
  • Carrièreplanning en ontwikkeling
  • Het doorbreken van belemmerende acties, houdingen en gevoelens (stress, negativiteit, onzekerheid)

Neem contact met me op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor coaching.

Zij lieten zich door mij coachen

top
Lumina gecertificeerd
X