De beste versie van jezelf

De beste versie van jezelf

De beste versie van jezelf worden gaat om jou. Maar toch ook weer niet. Het gaat namelijk niet om “ikke, ikke, ikke”. Ook niet om hoe je zoveel mogelijk volgers en likes kunt verzamelen. Het gaat om de vraag wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij, op een authentieke manier, deze kwaliteiten kunt inzetten om je dromen waar te maken, een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw team of om de volgende stap in je carrière te zetten.

0 STUDENTS ENROLLED

  Kijk je wel eens bewonderend (of misschien wel met een licht gevoel van afgunst) naar mensen die de sprong hebben gewaagd om hun droom waar te maken: een eigen bedrijf, een jaar lang op wereldreis, een nieuwe baan. Jij hebt óók dromen die je wilt realiseren. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je het wel durft. Of kan. Je weet dat het door de razendsnelle economische en technologische ontwikkelingen belangrijker is dan ooit om te werken aan je zakelijke én persoonlijke groei, maar mist praktische handvatten.

  Dankzij jarenlange coaching en het opzetten van talentontwikkeling programma’s bij topbedrijven is deze praktische workshop “De beste versie van jezelf” tot stand gekomen, waarbij je die handvatten krijgt!

  In één dag tijd leer je jouw authenticiteit kennen: wat maakt jou als persoon sterk, onderscheidend en geloofwaardig? Je gaat aan de slag met oefeningen om jouw persoonlijkheid, talenten en overtuigingen in te zetten om met plezier en passie waarde toe te voegen, op welk vlak dan ook.

  Geen slinkse trucjes om mensen (of jezelf) te overtuigen, maar een duurzame aanpak, om zowel nu als in de toekomst succesvol en gelukkig te zijn.

  Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een waardevol profiel waarin jouw persoonlijke merk, effectiviteit en leiderschap terugkomen. Je kan direct beginnen en de inzichten in praktijk brengen. Dromen waarmaken. Plannen uitvoeren. Weten in welke richting je gaat.

  Wat leer je in deze workshop?

  • Jouw topkwaliteiten identificeren
  • Persoonlijke en zakelijke doelen stellen
  • Je kwaliteiten op een authentieke manier inzetten om je doelen te bereiken
  • Met meer zelfvertrouwen (nieuwe) uitdagingen aangaan
  • Daadwerkelijk de volgende stap nemen

  Deze training is bedoeld voor

  • Iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en dromen willen waarmaken, maar dat extra zetje nodig heeft om het daadwerkelijk te gaan doen

  Eerstvolgende datum training

  • 11 januari 2018 van 09.00 tot 17.00 in Den Haag

  Kosten

  • €750 per deelnemer, inclusief cursusmateriaal en lunch. Maximaal 12 deelnemers

  Training in-company laten verzorgen?

  • Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.
  VOLG DEZE CURSUS
  top
  Lumina gecertificeerd
  X