Masterclass: van dromen naar doen

Masterclass: van dromen naar doen

Dromen. We hebben ze allemaal. De één droomt van een succesvol eigen bedrijf, de ander van een bed & breakfast in het buitenland. Misschien wil je wel een nieuwe stap maken in je carrière. Of een marathon rennen. Op Instagram zie je dagelijks de mooiste plaatjes voorbij komen van anderen die hun dromen al waar hebben gemaakt. Maar bij jou lijkt het bij dromen te blijven.

0 STUDENTS ENROLLED

  Geen zorgen, ook ik (Suzanne Mau-Asam) heb ooit op dat punt gestaan. Ik wéét hoe moeilijk het is om je dromen waar te maken.  Maar ik weet ook dat iedereen het kan!

  Hoe zorg je ervoor dat je jouw doelen wél bereikt? Dat het niet alleen maar bij dromen blijft? In deze masterclass ga je daarmee aan de slag.

  Je stelt jouw doel vast, maakt keuzes, een concreet plan van aanpak en zorgt voor focus. Je ontdekt jouw drijfveren en leert hoe je met kleine stappen steeds dichterbij het bereiken van jouw droom komt. Aan het einde van de masterclass ben jij er klaar voor om in 90 dagen tijd jouw droom te realiseren!

  Wat leer je in deze masterclass?

  • Reflectie: Om vooruit te kunnen, zul je vaak eerst even achterom moeten kijken. Door uitdagende vragen kom je erachter wát jouw dromen zijn en waarom.
  • Visionboard maken: ga helemaal los! Je maakt een ‘wat als alles kan?’ droomleven voor jezelf.
  • Doelen stellen: hoe ga je van het ‘wat als alles kan?’ droomleven naar realistische en SMART doelen?
  • Commitment en voorwaarden: wat heb je nodig om jouw droomleven te realiseren?
  • Angsten en belemmerende gedachten: je komt er achter wat jou tegenhoudt om je dromen te realiseren.
  • Een concreet plan van aanpak maken.

  Eerstvolgende datum masterclass

  Deze masterclass wordt op maandag 13 augustus van 19.00 – 21.00 georganiseerd als onderdeel van de Female Hub Summer School.

  Wil je niet deelnemen aan de Summer School, maar heb je wel interesse in de masterclass? Dan kun je je hier inschrijven. De kosten bedragen in dat geval €45 (excl. 21% BTW).

  Reacties eerdere deelnemers

  Echt helemaal top om de tijd te nemen echt te kijken naar je ideeën, dit te delen met anderen en bedenken waarom je dit nou echt wil en nog niet helemaal doet

  Tessa Koopman – Virtual Assistant

  Thanks voor de inspiratie en schop onder mijn kont

  Sanne Buren – FitFoodFab

  VOLG DEZE CURSUS
  top
  Lumina gecertificeerd
  X