Vrouwelijke ondernemers opgelet! Dit is je kans om onderdeel te worden van een unieke female focused co-working & learning space in hartje Den Haag (Javastraat 281): Doors Open Female Hub. Wil jij leren van mede girlbosses, anderen inspireren met jouw ideeën, toegang krijgen tot een giganetwerk en trainingen kunnen volgen die je helpen het beste uit jezelf en je bedrijf te halen? Lees dan snel verder! 

Magic is created when women gather together

Stel je eens voor… De week op maandag starten met – uiteraard goede – koffie, een gesprek met een andere kick-ass vrouwelijke ondernemer, je ideeën delen, een brainstormsessie op een heerlijke lounge bank, samen tot inzichten komen die leiden tot nieuwe kansen en samenwerkingen voor jouw én haar bedrijf. Na de lunch schuif je bij mij, Suzanne Mau-Asam, aan voor een persoonlijke 1-op-1 coachingsessie. En aan het einde van de dag volg je samen met andere inspirerende vrouwen een masterclass (die zijn er namelijk elke maand helemaal gratis!) om jouw talent nóg meer te ontwikkelen.

Doors Open Female Hub Suzanne Mau-Asam - Gratis Masterclasses

Wij geloven erin dat een kantoor delen met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers zorgt voor een ongekende motivatie. Je tilt elkaar naar een hoger niveau, bundelt krachten en inspireert andere girlbosses om het ook helemaal te maken!

Fijne, stijlvolle plek om te werken en te sparren!

Marieke Linn, Het Nederlands Tekstbureau

Doos Open Female Hub - Co-working voor vrouwen Den Haag - proefdagen

 

De vrouwen die bij ons aan de Javastraat 281 in Den Haag een werkplek huren - en dat kan al vanaf 16 euro per dag! -  komen uit verschillende branches en hebben diverse doelen en dromen, maar allemaal geloven zij erin dat je van elkaar kan leren om verder te komen en succesvol te zijn!

Ideale uitvalsbasis in hartje Den Haag, met (niet onbelangrijk) goede koffie  Ben heel blij met een vaste dag in m'n agenda om nieuwe mensen te ontmoeten in een inspirerende omgeving!

Ilse Weijland, Verderkijker

Sluit je aan!

Klinkt goed toch? Laten we koffie drinken (of thee, of wijn, het kan allemaal) om elkaar te leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar wat jij doet, welke dromen je waar wilt maken en wat de Female Hub voor jou kan betekenen (en andersom). Stuur me een berichtje of bel me op 06-20253092, mail me op suzanne.mau-asam@doors-open.nl, of voeg me toe op LinkedIn.

Proefdagen

Je kan regelmatig een dag komen proefdraaien. Zo kun je geheel vrijblijvend uitproberen of Doors Open Female Hub iets voor jou is. 

Tijdens een proefdag heb je een dag lang je eigen werkplek, onbeperkt toegang tot alle faciliteiten, waaronder razendsnel internet en heerlijke koffie en thee en natuurlijk de kans om te sparren en brainstormen met andere vrouwelijke ondernemers.

Aan het eind van elke proefdag is er een kleine borrel. Niet verplicht, wel (heel)gezellig! 

Je vindt hier een overzicht van alle toekomstige proefdagen.

 

 

De kosten voor 1 proefdag bedragen €27,50 (excl BTW).

Liever eerst wat meer informatie? Wil je komen proefdraaien, maar kun je niet op één van bovenstaande dagen? Neem contact op via femalehub@doors-open.nl of 06 20253092.

 

Summer school

Female Hub Summerschool Den Haag

Wil jij het beste uit jezelf halen in een bruisende stad met het strand om de hoek? Deze zomer organiseert Doors Open Female Hub een unieke Summer school.

Wat maakt de Doors Open Female Hub uniek?

Leuk, Suus, zo’n hippe werkplek in booming Den Haag, maar waarom zou ik huren bij jou? Omdat je bij de Doors Open Female Hub zoveel méér krijgt dan alleen een bureau in een gedeeld kantoor! Alles bij Doors Open draait om leren, ontwikkeling en jezelf én een ander groot kunnen zien. Daarom organiseren we maandelijks masterclasses die vrij toegankelijk zijn voor alle vrouwen die bij ons een werkplek huren. Daarnaast krijg je korting op alle workshops en trainingen en betaal je slechts 50% van de normale prijs voor 1-op-1 coaching van Doors Open!

Thanks voor de inspiratie en schop onder mijn kont

Sanne Buren - FitFoodFab over de Masterclass "Van dromen naar doen"

Overtuigd? Meld je hier aan voor één van de proefdagen of neem via femalehub@doors-open.nl contact op voor meer informatie.

Openingstijden Doors Open Female Hub

Maandag: 09.00 - 18.00

Dinsdag: 09.00 - 18.00

Woensdag: 09.00 - 18.00

Donderdag: 09.00 - 18.00

Vrijdag: 09.00 - 18.00

Zaterdag: GESLOTEN (open op aanvraag voor evenementen)

Zondag: GESLOTEN (open op aanvraag voor evenementen)

 

4 redenen waarom jij moet kiezen voor Doors Open Female Hub

Je krijgt je eigen werkplek in een inspirerend kantoor. Al vanaf €16 per dag!

Elke maand gratis toegang tot masterclasses die jou én je bedrijf verder helpen

Sparren en netwerken met andere inspirerende vrouwelijke ondernemers

Korting op alle trainingen en workshops en maar liefst 50% korting op 1-op-1 coaching.

top
Lumina gecertificeerd
X