Doors Open Training en coaching voor leidinggevenden Den Haag

People don't leave bad jobs
They leave bad leaders

Zes maanden geleden ging ze bij je van start. En nu staat ze aan je bureau. Met de mededeling: “Ik neem ontslag.” Jij als leidinggevende snapt er niks van. Wéér eentje die opstapt. Terwijl het salaris toch goed is en de doelstellingen netjes worden gehaald…

Meer dan ooit is leidinggeven aan twintigers en dertigers één van de grootste uitdagingen. Voor elke organisatie, of het nu om een start-up of een gevestigd bedrijf gaat.

Ze vormen een groot deel van de workforce, de jongens en meisjes, de heren en dames, geboren tussen 1982 en 2004. De hoogopgeleide talenten die vol enthousiasme bij jouw bedrijf aan de slag gaan, hun persoonlijke Instagram gebruiken om met iedereen te delen hoe te gek hun nieuwe job is en ook buiten de gebaande kantoortijden te bereiken zijn via mail, Messenger of WhatsApp. Maar die dus ook net zo snel vertrokken zijn als ze binnen jouw organisatie niet vinden wat ze zoeken. Of die een burn-out krijgen.

Direct aan de slag met het verbeteren van jouw leiderschap? Download het gratis werkboek "In 5 stappen naar leiderschap dat vertrouwen geeft"

Ik heb jarenlange ervaring met deze belangrijke groep werknemers én hun leidinggevenden. Ik weet wat millennials drijft, waar ze naar op zoek zijn en hoe jij ze als leidinggevende aan je bindt. Hoe jij van de “Ik neem ontslag” een “Ik wil hier nog jaren blijven” kunt maken.

Wat kan ik voor je betekenen?

Van 1-op-1 coaching tot een training speciaal voor startend leidinggevenden of een op maat samengesteld trainingspakket, samen maken we er een succes van! Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Leidinggevenden kiezen voor Doors Open omdat...

... ik meer dan 10 jaar ervaring heb in het trainen en coachen van leidinggevenden op elk niveau

... ik zelf leidinggevende ben geweest en dus precies weet wat de valkuilen en frustraties zijn

... ik een spiegel kan voorhouden en je kan laten zien waar het mis gaat en hoe het beter kan

Leidinggevenden over Doors Open

top
Lumina gecertificeerd
X