The only job where you start
at the top is digging a hole

Ik wil wel leidinggeven, maar hoe doe ik dat?

Hoe zorg ik voor de juiste balans tussen werk en privé?

Is dit wel wat ik écht wil?

Waarom worden mijn ideeën niet gewaardeerd?

Als je een aantal jaar gewerkt hebt, kan het niet anders dan dat minstens één van bovenstaande vragen wel eens door je hoofd is geschoten. Misschien één keer, misschien elke dag. Geloof me, dat is de normaalste zaak van de wereld. Ik werk al meer dan 10 jaar dagelijks met getalenteerde professionals tussen de 25 en 40 jaar die zich, net als jij, deze vragen stellen. Veel belangrijker nog, ik help om de vragen te beantwoorden én om te zetten in concrete acties. Zodat jij het beste uit jezelf en jouw talent kunt halen.

Dus, ben je net gestart in een leidinggevende functie en vliegen de uitdagingen je om de oren? Mijn succesvolle 1-op-1 coaching en trainingen geven je de juiste kennis en vaardigheden.

Worstel je met de vraag wat je nou eigenlijk écht zou willen binnen je carrière? Of hoe je ervoor zorgt dat er meer gehoor wordt gegeven aan jouw plannen en ideeën? Neem ook dan contact met me op en laat me je helpen om jouw vragen te beantwoorden.

Contact

Mid-career professionals kiezen voor Doors Open omdat...

... ik je een spiegel voor kan houden

... ik je help het beste uit jezelf te halen voor een volgende stap in je carrière

... ik dankzij mijn succesvolle coaching je help te leren over jezelf en jouw kwaliteiten

Wat anderen over Doors Open zeggen

top
Lumina gecertificeerd
X