Entrepreneur is just French for
"Has ideas, does them"

Als je vrienden ’s avonds op de bank hangen of op een terrasje zitten, zit jij nog achter je laptop te zwoegen. Maar… Jij staat de volgende dag om 10.00 uur op de crosstrainer, als zij allemaal op kantoor zitten en het dus lekker rustig is in de sportschool. 

Een keuze voor het ondernemerschap biedt voor- en nadelen. Tegenover extra vrijheden staan ook meer onzekerheden. De balans tussen werk en privé is soms ver te zoeken. Veel ondernemers zitten bomvol ideeën, energie en creativiteit, maar missen een klankbord. Of wat als je in je uppie in de huiskamer begint en door een onverwachte boost van je bedrijf opeens een team moet aansturen en géén idee hebt hoe je dat moet doen?

Na 10 jaar in dienst geweest te zijn bij grote bedrijven als Shell en de Staatsloterij heb ik zélf de stap naar het ondernemerschap gemaakt. Ik ken dus als geen ander de valkuilen en worstelingen die op je pad komen. Door mijn persoonlijke manier van coachen leer ik je hoe je jouw sterke kanten kunt benutten. Daarnaast beschik ik over een breed netwerk van getalenteerde mensen die jou kunnen helpen van je bedrijf een succes te maken.

Wil jij het beste uit jezelf halen als ondernemer? Neem dan contact met me op!

Contact

Ondernemers en freelancers kiezen voor Doors Open omdat...

... ik zelf ondernemer ben en dus weet waar je tegenaan loopt

... ik je nét dat duwtje in de rug kan geven dat je nodig hebt

... ik een heel groot netwerk heb van toppers die je met van alles en nog wat kunnen helpen.

Dit zeggen ondernemers en freelancers over mij

Vrouwelijke ondernemers opgelet!

Doors Open biedt vanaf 1 december 2017 een unieke kans aan om te werken en te leren in de Doors Open Female Hub, de allereerste female focused co-working & co-learning locatie van Nederland. 

Wil jij leren van mede girl bosses, anderen inspireren met jouw ideeën, toegang krijgen tot een giga netwerk en gratis masterclasses kunnen volgen die je helpen het beste uit jezelf en je bedrijf te halen? Bemachtig dan nu jouw plek! Als je snel bent, krijg je namelijk ook nog een te gek trainings- en coachingspakket cadeau waarmee je jezelf en je bedrijf direct een boost geeft.

Alle info

top
Lumina gecertificeerd
X