You won't get where you want to go
by stumbling into it by accident

Zo. Daar sta je dan. Masterdiploma op zak en klaar om aan de slag te gaan bij het bedrijf van je dromen. Alleen hebben ze je er op de hogeschool of universiteit niet op voorbereid hoe je een plan moet pitchen bij je drukke baas, hoe je feedback kunt geven zonder als wijsneus over te komen en hoe je toch op een fijne manier kunt samenwerken met die ene vervelende collega.

Laat me je geruststellen. Je bent niet de enige. Iedereen loopt in de eerste jaren van zijn of haar carrière tegen deze problemen aan. Ook ik heb de hobbels moeten nemen. Gelukkig weet ik hóe je ze kunt nemen en heb ik inmiddels honderden starters en young professionals geholpen om steviger in hun schoenen te staan, hun sterke punten te ontdekken en deze te benutten om de eerste stappen in een succesvolle carrière te zetten.

Ben jij een starter of young professional en wil je het beste uit jezelf én je carrière halen? Neem dan contact met me op voor een speciaal starterspakket.

Contact

 

Starters en young professionals kiezen voor Doors Open omdat...

... ik je kan helpen een kickstart aan je carrière te geven

... ik kan helpen de juiste keuzes te maken

... ik zie wat jouw potentie is. Ik geloof in de ander 'groot' in plaats van 'klein' zien.

Dit zeggen andere starters en young professionals over mij

top
Lumina gecertificeerd
X