Teambuilding

Je hebt het vast wel eens mee gemaakt. Samen met 6 collega’s werk je aan een uitdagend project. Iedereen begint superenthousiast, vol energie, jullie willen allemaal dat het slaagt. Maar na 2 weken keihard werken ontstaan er irritaties. Die ene collega blijkt een enorme pain in the ass te zijn, terwijl de ander juist wel dezelfde werkwijze heeft als jij.

Dat mensen samen moeten werken, betekent niet automatisch dat zij ook goed samen kúnnen werken. En dat is jammer. Want een goed team is creatiever, werkt sneller en efficiënter en bereikt daardoor vaak betere resultaten.

Aken en Keulen zijn niet op één dag gebouwd. Ook een goed team bouwen kost tijd. En zeg eens eerlijk: hoeveel tijd neem jij, als leidinggevende, HR manager of projectleider, om een topteam te bouwen? Om de ervaring, kennis en kwaliteiten van elk teamlid te benutten? Om elkaar echt te leren kennen, te waarderen en te versterken?

Dankzij mijn jarenlange ervaring met zowel nieuwe als bestaande teams weet ik wat er nodig is om teams goed te laten functioneren. Gaat er een nieuw team van start binnen jouw bedrijf? Doors Open biedt de perfecte kickstart. Merk je dat bestaande teams binnen je organisatie niet goed of niet goed genoeg functioneren? Neem contact met me op! Ik leer je hoe je al die verschillen binnen dat team om kunt buigen tot voordelen. Samen doorbreken we terugkerende belemmeringen in het team en zorgen we ervoor dat de teamleden prettiger kunnen samenwerken. Want uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. Altijd. En laat dat nou net zijn waar ik goed in ben!

Contact

Deze teams werden sterker dankzij Doors Open

top
Lumina gecertificeerd
X