Great things in business are
never done by one person.
They're done by a team of people.

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel bedrijven van binnen gezien. Kleine en grote bedrijven. Chaotische bedrijven. Gestructureerde bedrijven. Net startend. Al honderden jaren actief. Hoe verschillend bedrijven ook zijn, ze hebben één ding met elkaar gemeen: er werken mensen.

Bij een organisatie die in korte tijd van 2 naar 50 medewerkers is gegroeid werken mensen. Deze mensen weten niet bij wie ze moeten aankloppen. De structuur ontbreekt, een (h)echt team ook. Wie bekommert zich om mijn carrière? Ik moet alles zelf maar uitvinden. En de eigenaar is briljant in zijn vak, maar een “waardeloze” manager.

Bij een multinational die een miljardenomzet maakt werken mensen. En dan komen er opeens nog meer mensen, want de multinational fuseert. En reorganiseert. Dat betekent onzekerheid, ontslagen, cultuurbotsingen. Nieuwe collega’s waarmee je opeens mee samen moet werken.

Het gaat altijd om de mensen. En laat dat nou net zijn waar ik goed in ben. Of het nu gaat om korte, krachtige trainingen, een teambuildingssessie waarin teamleden de confrontatie met elkaar én met zichzelf aangaan, op maat gemaakte onboarding trajecten voor nieuwe werknemers of een complete interne academie om het beste uit de mensen te halen. Geen uitdaging is me te groot. Neem contact met me op voor advies en de mogelijkheden!

Contact

Teams en organisaties kiezen voor Doors Open omdat...

... ik in staat ben mensen met elkaar in gesprek te brengen

... ik zeer actie- en resultaatgericht te werk ga

... altijd met een (creatieve) oplossing kom die écht effect heeft

Ook zij kozen voor Doors Open

top
Lumina gecertificeerd
X