19oct09:0018:00Female Hub ProefdagDoors Open Female Hub09:00 - 18:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Doors Open Female Hub Miss Smile Photography

Event Details

In januari van dit jaar opende Doors Open Female Hub haar deuren in de Javastraat in Den Haag: dé coworking en co-learning locatie voor vrouwelijke ondernemers. Tientallen vrouwen, waaronder marketeers, fotografen, coaches, bloggers, actrices, advocates, voedingsconsulenten en webshopeigenaressen weten inmiddels wekelijks hun weg te vinden naar deze inspirerende plek waar je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Word jij de volgende die zich aansluit?

Bij de Female Hub heb je niet alleen een eigen werkplek in een prachtig kantoor, maar leer je van andere vrouwelijke ondernemersinspireer je met jouw ideeën, krijg je toegang tot een giga netwerk en volg je maandelijks gratis masterclasses om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.

Wil jij zonder verplichtingen ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van Doors Open Female Hub? Kom dan naar de proefdag!

Tijdens een proefdag krijg je voor slechts €3,44 per uur:

  • Een dag lang (van 09.00 – 17.00) je eigen werkplek in het splinternieuwe, inspirerende kantoor van Doors Open Female Hub
  • Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten, waaronder razendsnel internet en heerlijke koffie en thee
  • De kans om te netwerken en brainstormen met andere vrouwelijke ondernemers die al onderdeel zijn van de Female Hub of zich ook willen aansluiten.
  • Een gezellige en informele borrel na afloop. De drankjes zijn van ons!

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik ook op een andere dag proefdraaien?

Proefdagen vinden op vooraf vastgestelde dagen vast. Ben je op deze dag verhinderd, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten via femalehub@doors-open.nl.

2. Kan ik ook een halve dag proefdraaien?

Tijdens de proefdraaidag beschik je van 09.00 tot 17.00 over je eigen werkplek. Uiteraard ben je helemaal vrij deze plek te gebruiken in de uren dat het jou uitkomt. Ben je dus alleen van 13.00 tot 17.00 beschikbaar, dan is dat geen probleem. De prijs voor een proefdraaidag is €27,50 exclusief BTW, ongeacht het aantal uren dat je gebruik maakt van de werkplek.

Foto: Miss Smile Photography

more

Time

(Friday) 09:00 - 18:00(GMT+00:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *