24apr19:0021:00Masterclass Eten als een GirlbossTrainer: Cher van Weelderen19:00 - 21:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Event Details

Pas eten als je bijna flauwvalt, onderweg snel even een broodje naar binnen proppen, afhaalmaaltijden… Klinkt bekend? Als drukke ondernemer, ambitieuze professional en/of multitasker die werk en gezin met elkaar moet combineren, schiet goed en gezond eten er nog wel eens bij in. En dat terwijl de correcte voeding er juist voor kan zorgen dat je succesvoller bent.

Ho, wacht even? Succesvoller worden door voeding? Dat is toch onmogelijk? Nee dus. En wie beter dan Cher Kwant- van Weelderen van Feads kan jou leren hoe je dit kan doen. Niet alleen haar studieachtergrond en praktijkervaring als ondernemer maken Cher tot een expert in haar vakgebied. Ze heeft het zelf ondervonden, toen er een zeldzame longziekte bij haar werd geconstateerd.

Wie is Cher?

Cher studeerde in 2010 af in Health Sciences en startte daarna een succesvolle praktijk waar zij vrouwelijke ondernemers begeleidde op het gebied van energie & healthy-aging. Als ze 25 is wordt ze gediagnostiseerd met Pulmonale Hypertensie, een zeer zeldzame longziekte. Met behulp van medicatie gaat het vijf jaar lang goed, maar door de zeldzaamheid en progressieve aard van de ziekte komt haar dood steeds dichterbij. Als ze niet meer anders kan, besluit ze alles op alles te zetten en te kiezen voor een dubbele longtransplantatie. Ondanks dat ze maar 60 procent kans heeft om de operatie te overleven.

Cher doet aan de VU in Amsterdam onderzoek naar de invloed van voeding op mensen met Pulmonale Hypertensie, geeft inspirerende lezingen over voeding en gezondheid en schreef het boek “Ongeneeslijk positief”, waarin zij haar vertelt over haar strijd en ook de uitdagingen laat zien waar een (startende) ondernemer, vrouw, zus, dochter en vriendin voor komt te staan.

Wat leer je in deze masterclass?

In deze masterclass leer je hoe je de juiste energie krijgt door de juiste voeding. Hoe kun je ondanks een druk bestaan tóch zorgen voor goede maaltijden en hoe beïnvloedt dit je productiviteit en de mate waarin je succesvol bent? En wat voor invloed hebben je hormonen, darmen en bloedsuikerspiegel hier eigenlijk op? Je gaat naar huis met een compleet andere mindset, een enorme dosis positieve energie en  verassend makkelijke en heerlijke recepten.

Fotografie Daisy von Dutch, www.photodaisy.nl

more

Time

(Tuesday) 19:00 - 21:00(GMT+00:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *