28jun19:0021:00Masterclass Meer Business Met LinkedInTrainer: Ilse Weijland19:00 - 21:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Doors Open Female Hub masterclass Meer business met LinkedIn - Ilse Weijland

Event Details

LinkedIn is uiteraard een belangrijke plek om jezelf te presenteren als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Maar het is zoveel meer dan een digitaal CV. Door LinkedIn op een effectieve manier in te zetten, vergroot je jouw netwerk, verbeter je je online zichtbaarheid en haal je er omzet uit. Wil jij leren hoe je LinkedIn op een succesvolle manier kunt inzetten voor je eigen bedrijf of de organisatie waar je voor werkt? Dan mag je deze masterclass van LinkedIn specialist Ilse Weijland niet missen!

Wie is Ilse?

Als er iemand is die je alles over LinkedIn kan vertellen, dan is het Ilse wel. Zij houdt zich al 6 jaar bezig met het platform, waarvan de laatste 5 jaar fulltime via haar eigen bedrijf Verderkijker. Via trainingen (zowel online als op locatie), 1-op-1 sessies en profielchecks helpt Ilse ZZP-ers, maar ook het MKB en medewerkers van (semi)-overheidsinstellingen om LinkedIn op de juiste manier te gebruiken. Dankzij haar achtergrond als loopbaancoach is Ilse in staat om scherpe vragen te stellen. Waar veel andere trainers je alleen leren wat er gebeurt “als je op deze knop drukt”, gaat Ilse de diepte in als het om jouw online presentatie gaat.

Wat leer je in deze masterclass?

In deze masterclass neemt Ilse je mee in de wereld van LinkedIn. En geloof ons, die is veel groter dan dat jij denkt! Je krijgt een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen van LinkedIn en leert hoe je jouw persoonlijke profiel effectief kunt inzetten in combinatie met je bedrijfspagina. Dit doe je niet door 2 uur lang naar Ilse te luisteren, je gaat ook zelf aan de slag met je eigen profiel en/of bedrijfspagina. Aan het eind van de masterclass ga je bovendien naar huis met een schat aan concrete tips.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is geschikt voor jou als je wilt leren hoe je je eigen online presentatie en die van je bedrijf op LinkedIn kunt verbeteren, of je nu in loondienst bent of je eigen bedrijf hebt.

more

Time

(Thursday) 19:00 - 21:00(GMT+00:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *