29mar19:0021:00Masterclass: Persoonlijk leiderschapTrainer: Suzanne Mau-Asam19:00 - 21:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Doors Open Suzanne Mau-Asam Learning & Development

Event Details

“Ik heb het gevoel dat ik word geleefd”

Deze uitspraak hoor ik bijna wekelijks. Hij is afkomstig van mensen die ik coach, of van vrienden en familie. En ja, hij is soms ook afkomstig van mezelf, als ik in de spiegel kijk. Gelukkig niet zo vaak (meer)! Want na veel oefenen (zowel met mezelf als met anderen) weet ik hoe ik de regie in eigen handen kan nemen. Oftewel… Hoe ik mijn persoonlijk leiderschap kan ontwikkelen.

Persoonlijk leiderschap stelt je in staat de kloof tussen potentieel en prestatie te overbruggen. Je haalt het beste uit jezelf en neemt zelf de regie in handen. Het goede nieuws is: iedereen kan dit leren!

Het is tijd om uit de waan van de dag te stappen en zelf de regisseur van je leven te worden! Wat inspireert je? Waar krijg je energie van? De antwoorden op deze vragen geven je richting en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen.

De eerste stap naar persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Weten waar je goed in bent en weten wat je minder sterke kanten zijn. Als je weet wat jouw waarden, ambities en talenten zijn en je weet hoe je deze in kunt zetten, kun je echt wat betekenen. In een team, een organisatie, maar óók in je privéleven.

Inhoud van deze masterclass:

  • Jouw interne drijfveren, zakelijk én privé
  • Wat wil je bereiken?
  • Wat heb je daarvoor nodig?
  • Effectief zelfmanagement
  • Persoonlijke effectiviteit en persoonlijk ondernemerschap.

In deze masterclass leer je vooral jezelf beter kennen. Hierdoor ben je beter in staat om jouw eigen koers te varen en te handelen vanuit jouw eigen waarden, ambities en talenten.

more

Time

(Thursday) 19:00 - 21:00(GMT+00:00)