14jun19:0021:00Masterclass 'Waarom "Zo ben ik nou eenmaal" geen excuus meer isTrainer: Suzanne Mau-Asam19:00 - 21:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Doors Open Female hub Suzanne Mau-Asam Somatic Coaching

Event Details

Wat doe jij als het tegenzit? Word je boos? Trek je je terug en negeer je de wereld om je heen? Misschien ga je heel fanatiek sporten, of kom je juist dagenlang niet van de bank af.

De manier waarop je reageert is vaak geen bewuste keuze en het is ook lang niet altijd hoe je zou willen. “Had ik maar…” denk je dan achteraf. Maar vervolgens ook meteen “Zo ben ik nou eenmaal, ik kan er niks aan veranderen”. Toch? Nee, dat is niet helemaal waar. En dat is precies waar het in deze masterclass om draait!

Is deze masterclass iets voor mij?

  • Vind je het moeilijk om (zakelijk of privé) keuzes te maken?
  • Loop je rond met dromen en ideeën, maar onderneem je geen actie om ze uit te voeren of waar te maken?
  • Ervaar je (te) veel stress?
  • Wil je meer zelfvertrouwen?
  • Wil je assertiever reageren?
  • Wil je beter leiding kunnen geven binnen jouw bedrijf?
  • Wil je jouw team beter laten presteren of laten samenwerken?

Als je op één of meerdere vragen “JA” kunt antwoorden, dan is deze masterclass zeker iets voor jou!

Wat leer ik in deze masterclass?

In deze masterclass ga je aan de slag met oefeningen om er achter te komen wáár jouw belemmeringen zitten en wat je kunt doen om deze tegen te gaan. En dat doe je níet alleen door te praten en te schrijven, want deze masterclass is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van somatic coaching. Kort gezegd komt het er op neer dat een échte en duurzame verandering het beste tot stand komt als je ook je lichaam er bij betrekt. Dat klinkt misschien zweverig, maar is het helemaal niet. Denk maar eens terug aan een situatie waarbij je onder enorme druk stond, zoals een belangrijke presentatie of een beoordelingsgesprek. Hoe voelde je lichaam toen aan? Had je je schouders rechtop of juist hangend, voelde je dat je adem hoog in je keel zat, had je de neiging je armen over elkaar te slaan? Dat is precies waar somatic coaching over gaat.

Wie is Suzanne?

Om deze masterclass te kunnen verzorgen en daarnaast ook persoonlijke coaching trajecten uit te voeren, volgde ik een opleiding aan het prestigieuze Strozzi-instituut in California. Hier leerde ik alles over de beste somatic coaching technieken. In deze masterclass deel ik de inzichten en oefeningen die ik tijdens die opleiding heb geleerd.

more

Time

(Thursday) 19:00 - 21:00(GMT+00:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *