29oct09:0018:00Female Hub ProefdagDoors Open Female Hub09:00 - 18:00(GMT+00:00) Javastraat 281

Doors Open Female Hub proefdag 28 juni

Event Details

Wil jij onderdeel zijn van het splinternieuwe Doors Open Female Hub? Een eigen werkplek in een prachtig kantoor, leren van andere vrouwelijke ondernemersinspireren met jouw ideeën, toegang tot een giga netwerk en maandelijkse masterclasses die je helpen het beste uit jezelf én je bedrijf te halen?

Wil jij zonder verplichtingen ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van dit vernieuwende concept? Kom dan naar de proefdag!

Tijdens een proefdag krijg je voor slechts €3,44 per uur:

  • Een dag lang (van 09.00 – 17.00) je eigen werkplek in het splinternieuwe, inspirerende kantoor van Doors Open Female Hub
  • Onberpekt toegang tot alle faciliteiten, waaronder razendsnel internet en heerlijke koffie en thee
  • De kans om te netwerken en brainstormen met andere vrouwelijke ondernemers die al onderdeel zijn van de Female Hub of zich ook willen aansluiten.
  • Een gezellige en informele borrel na afloop. De drankjes zijn van ons!

Veelgestelde vragen:

1. Kan ik ook op een andere dag proefdraaien?

Proefdagen vinden op vooraf vastgestelde dagen vast. Ben je op deze dag verhinderd, maar heb je wel interesse? Laat het ons weten via femalehub@doors-open.nl.

2. Kan ik ook een halve dag proefdraaien?

Tijdens de proefdraaidag beschik je van 09.00 tot 17.00 over je eigen werkplek. Uiteraard ben je helemaal vrij deze plek te gebruiken in de uren dat het jou uitkomt. Ben je dus alleen van 13.00 tot 17.00 beschikbaar, dan is dat geen probleem. De prijs voor een proefdraaidag is €27,50 exclusief BTW, ongeacht het aantal uren dat je gebruik maakt van de werkplek.

more

Time

(Monday) 09:00 - 18:00(GMT+00:00)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *