Verandering is onvermijdelijk. Groei is optioneel.

Wie zijn wij? 

Maak kennis met ons toegewijde team bij Doors Open. Ons team bestaat uit drie gepassioneerde Learning & Development professionals: Suzanne Mau-Asam, Emma ten Veen en Beaudine Ras. 

Met Suzanne en Beaudine in Nederland, en Emma in het Verenigd Koninkrijk vormen we een internationaal verspreid team dat toegewijd is aan het leveren van topkwaliteit. 

Doors Open is volledig toegespitst op Learning & Development en Embodied Learning en wij zetten ons op dit gebied met volle overgave in om verwachtingen van onze partners te overtreffen. Onze aanpak is gebaseerd op nieuwsgierigheid: we proberen datgene wat ongezegd blijft boven tafel te halen en zo precies te ontdekken waar de behoefte ligt. 

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, is elk traject bij Doors Open maatwerk. Wij bieden geen kant-en-klare, dertien-in-een-dozijn workshops aan, maar gaan náást de organisatie staan. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie, die rekening houdt met de specifieke behoeften, nuances, waarden, doelen en context van een organisatie. 

Van start-up tot multinational

In de afgelopen 10 jaar werkte Doors Open voor en met start-ups, MKB-bedrijven en grote multinationals om honderden ambitieuze professionals het beste uit zichzelf, hun team of hun volledige organisatie te laten halen.

Het Doors Open team

Suzanne Mau-Asam

Suzanne Mau-Asam

Oprichter en eigenaar

#learningisfun, houdt van het strand, Curaçao, een goed glas wijn en hond Beau.

Emma ten Veen

Emma ten Veen

Learning & Development Adviseur

Energiek, spontaan en snel enthousiast. Houdt van zingen, de ukulele bespelen, bakken, en schattige hondjes aaien.

Beaudine Ras

Beaudine Ras

Learning & Development Adviseur

Sociaal, open en nieuwsgierig met een passie voor het ontdekken van nieuwe culturen. Regelmatig sporten is mijn manier van ontspannen.

Doors Open in 2024

Dit is wat we deden.

225

coachingsessies

34

online trainingen

20

organisaties geadviseerd

144

leiders online getraind

17

online webinars

Onze Visie

Doors Open streeft ernaar de onbetwiste leider te worden in het transformeren van teams en organisaties door middel van Embodied Leadership, somatic coaching en innovatieve leerinterventies. 

Onze Missie

Doors Open is de ideale partner voor bedrijven die de principes van embodiment willen integreren in hun kernwaarden, praktijken en leiderschapsmodellen, met diepgaande veranderingen in betrokkenheid van medewerkers, organisatieprestaties en een diverse en inclusieve cultuur als resultaat. 

Onze Waardes

  • Let’s make this a success together

    Bij Doors Open hechten we waarde aan eerlijkheid, loyaliteit en vertrouwen. We bouwen graag persoonlijke relaties op met al onze klanten, waarbij we streven naar op maat gemaakte oplossingen op basis van de specifieke behoeften van de klant.

  • We are always one step ahead

    Doors Open is een pionier op het gebied van Leren & Ontwikkelen en zet daarmee de standaard voor excellentie. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, zodat onze klanten  profiteren van de meest innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften en uitdagingen. 

  • Dare to make learning stick!

    Bij Doors Open streven we ernaar echte waarde toe te voegen met onze oplossingen en een blijvende impact te creëren voor onze klanten. We hebben de moed om de nodige verandering aan te gaan en eraan vast te houden, waarbij we oplossingen omarmen die duurzame resultaten met een langdurig effect opleveren.

Waar vind je ons?

Doors Open werkt internationaal. Onze huidige klanten komen uit Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Curaçao.

Onze uitvalsbasis is de Javastraat 281 in Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station ben je in 7 minuten met tram 9 bij Doors Open en ook bus 22 stopt om de hoek. Er is voldoende gratis en betaalde parkeergelegenheid in de buurt.

Neem gerust contact op om een keer bij ons of jou koffie te komen drinken!

Ons volledige adres

Doors Open

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Routebeschrijving