Wacht niet op een kans. Creëer hem zelf.

Bij Doors Open krijg je de ruimte en de vrijheid om te ontdekken, te proberen en te oefenen. Fouten maken moet zelfs, want daar leer je van, meer dan van wat dan ook. Kan het confronterend zijn? Jazeker. Maar als je het aandurft om uit je comfortzone te stappen, dan zal je zien dat je zoveel over jezelf leert. En dan ga je groeien!

De vraag achter de vraag

Leun je achterover en verwacht je dat al het initiatief bij de trainer of coach vandaan komt? Dan ben je bij Doors Open aan het verkeerde adres. Wij blijven net zolang prikken en uitdagen totdat we die vraag achter de vraag helder hebben en we samen hebben ontdekt hoe en waar jij of jouw organisatie het beste uit zichzelf kan halen.

Zij gingen je voor

Dit is waarom jaarlijks honderden professionals voor Doors Open kiezen

Doors Open beveel ik van harte aan! Ik heb meerdere trainingen mogen volgen. Suzanne is doortastend, empathisch, resultaatgericht en zij weet op een zeer sensitieve & tactvolle manier tot de kern te komen en zaken op tafel te krijgen. Met haar stijl is zij is in staat om groepen en individuen te stimuleren & te inspireren. Zij stelt de juiste  vragen en houdt mensen een spiegel voor zodat teams & individuen daarmee meer zelfinzicht verkrijgen.

Doors Open Leiderschapstraining - KPN

Ik heb samen met Doors Open een aantal impactvolle leiderschapstrajecten ontwikkeld. Ik heb Suzanne leren kennen als een gedreven en professionele L&D specialist. Ze wist steeds de juiste mensen bijeen te brengen en hield ze de vinger aan de pols. Zij was altijd heel alert op de leerbeleving van de deelnemers en zorgde steeds voor een goede connectie tussen individuele behoeften en de doelstellingen van de organisatie.

Suzanne heeft een zeer authentieke manier van werken. She gets the job done. Haar vriendelijkheid, integriteit, passie en professionele aanpak zijn werkelijk inspirerend!

Ik heb het plezier gehad om met Doors Open te werken voor het senior management van Nationale Nederlanden. Samen waren we verantwoordelijk voor het leveren van leiderschapsworkshops voor de managers van alle business units in Europa en Japan. Onderdeel hiervan was het coachen van senior leaders.

Suzanne is een expert is op het gebied van leiderschapsontwikkeling en een bekwame workshop begeleider voor kleine en grote groepen. Zij is een ervaren coach met unieke vaardigheden als somatisch coach die ze heeft opgedaan op de wereldberoemde Strozzi Institute of Embodied Leadership.

Ik heb Suzanne leren kennen als iemand die alert, doortastend, intensief, intuïtief en actiegericht is. Zij vraagt door en krijgt daarmee de vraag achter de vraag helder.

Doors Open - Learning & Development - Leiderschapstraining Staatsloterij

Ben jij klaar voor het succes? Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen!

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Vraag / opmerking