Het mooiste aan jezelf ontwikkelen? Er is niemand die het van je af kan nemen.

Welkom bij Doors Open, het platform voor bedrijven, werknemers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Al meer dan 10 jaar zetten we ons met succes in om honderden ambitieuze professionals te helpen. Door gebruik te maken van somatische intelligentie ondersteunen we hen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, om zo hun volledige potentieel te ontplooien.

“Doors Open is the partner for leaders using somatic intelligence”

Sluit je ook aan bij Doors Open en kies voor onze ijzersterke learning & development programma’s, (somatic) coaching en learning, leiderschapsontwikkeling, workshops en trainingen om het volledige potentieel van jezelf, je team en je organisatie te benutten.

Evenementen (workshops, masterclasses en meer)

april

15aprAll DayThe Female Hub Trial DayThe Hague(All Day: monday)(GMT+02:00)

may

08mayAll DayThe Female Hub Trial DayThe Hague(All Day: wednesday)(GMT+02:00)

25mayAll Day26Embodied Leadership Retreat (voor vrouwen)The Hague(All Day)(GMT+02:00)

june

05junAll DayThe Female Hub Trial DayThe Hague(All Day: wednesday)(GMT+02:00)

6 april: FocusLab #4 – Waarom performance management vaak niet werkt – en hoe kan het wel werken?

In onze FocusLabs neemt Doors Open je dit najaar mee in een nieuw perspectief op performance management, het inrichten van organisaties en human capital. In deze interactieve masterclasses wordt je onder begeleiding van een ervaren trainer geprikkeld om na te denken over jouw vakgebied, over hoe je in turbulente tijden tóch het beste uit jezelf, je team en je organisatie kunt halen en hoe je human capital vormgeeft in de 21e eeuw. De trainers reiken je tijdens de masterclasses zowel theorie als praktijkvoorbeelden aan, waarmee je ter plekke zelf aan de slag gaat.

Sta jij open voor nieuwe perspectieven? Wil je meedenken, praten, je netwerk uitbreiden én met concrete actiepunten naar huis gaan waarmee je jouw team of organisatie future proof maakt? Sluit je aan!

De eerstvolgende FocusLab vindt plaats op 6 april en heeft als thema: performance management

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

De expertises van Doors Open

Alles uit talent halen

Waarom investeer je als organisatie in de ontwikkeling van jouw werknemers? Hoe zorg je dat je het gewenste resultaat bereikt, zowel voor de organisatie als de medewerker?

Doors Open is de juiste partner om deze fundamentele vragen te beantwoorden en om passende programma’s te ontwikkelen. Van onboarding trajecten tot volledige corporate universities, wij zorgen dat medewerkers hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Leiden met impact

Leidinggeven is in de wereld waarin we nu leven een grotere uitdaging dan ooit. Doors Open weet als geen ander wat nodig is om zowel startende als ervaren leiders in staat te stellen succesvol te zijn.

Dankzij onze effectieve leiderschapsprogramma’s word jij de leider die je wilt zijn en die anderen willen dat je bent.

Duurzame en succesvolle teams

Dat mensen samen moeten werken, betekent helaas niet automatisch dat zij ook goed samen kúnnen werken.

Doors Open ontwikkelt samen met bedrijven ijzersterke groepen mensen waar ieder zijn of haar talenten optimaal kan inzetten en waar het beste resultaat bereikt wordt. Of het nu om een start-up of multinational gaat.

Krachtige coaching

Of het nu gaat om omgaan met angst en stress, het vinden van je droombaan, of het werken aan je persoonlijk leiderschap, kies voor de coaching van Doors Open! Wij coachen dagelijks met als belangrijkste doel: het realiseren van een blijvende en effectieve verandering in gedrag. We helpen je blinde vlekken voorbij te streven, doelen te stellen én te halen en jouw talent en passie te ontwikkelen.

Learning never exhausts the mind

Leonardo da Vinci

Wil jij het beste uit jezelf, je team of je organisatie halen? Ik deel mijn beste tips & trucs maximaal 1 keer per maand per e-mail. Meld je nu aan om de eerstvolgende tips niet te missen.